Varför Larson

Larson Boat Group har tillverkat högkvalitativa båtar sedan 1913. Ett erkänt märke med kvalitetsstämpel världen över. Larson Fx är en serie båtar byggda för sportfiskaren och tävlingsfiskaren och finns från storlek om 17,5 fot till 20,5 fot.

Larson Fx levereras med en livstids överförbar skrovgaranti till andra ägaren vilket borgar för ett val av båt som kommer hålla länge och även hålla ett högt andrahandsvärde.

Skroven har hög finish och utgörs av gelcoat som är genomfärgad i den önskade valbara kulören. Alltså ingen lack som kan repas och förstöras. Man polerar lätt upp skador till en lystrande finish igen.

Larson Fx kommer standardutrustad med bland annat livewell, inbyggda spöförråd, navigationsbelysning, låsbar förvaring i för och akterdäck, väl genomtänkt design och utförande av instrumentpanel med instrument och brytare för bland annat båtens elsystem för länspump, stereo, trollingmotor och övrig elektronik.

Extrautrustning som monteringssystem för spöhållare, flip up säten i akterdäck, snap in carpet, biminitop, kapell, vattenskidstång, inbyggda laddare är bara ett smakprov av listan med tillbehör.

Larson Fx kommer fylla tomrummet och efterfrågan på specialanpassade sportfiskebåtar och ge fiskaren ett alternativ till de lätta aluminiumbåtarna som finns idag.

WestGear AB Halmstad är från 2015 generalagent för Larson Boat Group i Sverige.
Båtarna kan skräddarsys efter just kundens önskemål om utförande, färg och design.
Modellerna kan fås färdigriggade med Honda och Mercury utombordare.

Prisuppgift och beställning av båt:
info@westgear.se
Tfn. 035-100610